SanatateStiri

O bebelușă din Republica Dominicană a murit după ce a băut sânge de țestoasă de la un vraci

Views: 178

Distribuie

Sângele a fost procurat de la un vraci haitian, pentru a o apăra de toate bolile, inclusiv de COVID-19, au informat marţi surse spitaliceşti citate de agenția EFE.

Părinţii fetiţei şi sora ei în vârstă de șapte ani, care au băut şi ei din această licoare, sunt internaţi în stare „stabilă” la Spitalul Rosa Duarte din Comendador şi sunt îndureraţi de cele întâmplate, a declarat telefonic directoarea centrului, Dahiana Volquez.

Potrivit lui Volquez, fetiţa decedase deja când a ajuns la spital, după ce a înghiţit băutura pregătită din mai multe ingrediente, printre care şi sânge de broască ţestoasă, pe care familia l-a procurat de la un vraci haitian pentru a se proteja de boli, printre care şi cea provocată de noul coronavirus.

Directoarea centrului a declarat pentru EFE că astfel de lucruri se petrec din cauza „ignoranţei” multor persoane, care cred că astfel de licori pot vindeca boli, când în schimb pot duce la morţi tragice.

În Republica Dominicană s-au înregistrat 15.264 de cazuri de infectări cu noul coronavirus şi 468 de decese, în timp ce Haiti însumează 1.063 de contagieri şi 31 de decese provocate de COVID-19, potrivit celor mai recente date oficiale.

Ponta, acuzații grele la adresa Guvernului. Menținerea interdicției de zbor l-a enervat rău
Suporterii vor fi în delir! Ionuț Stroe a făcut anunțul despre Liga 1

DE CITIT

Articole similare

Menu